Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Werving en selectiebureau voor finance personeel

Bent u op zoek naar een werving en selectiebureau gespecialiseerd in finance personeel? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij snappen dat u een young professional best een kans wilt geven, mits deze over de juiste vaardigheden beschikt, en misschien wel met uitzicht op een vast contract. Een hoge overname-fee is daarentegen niet aantrekkelijk. Wij helpen u daarom graag verder.

Contact met Brooklyn Group?

Als werving en selectiebureau helpen wij finance professionals aan een wereldbaan

De droom van Brooklyn Group? Getalenteerde professionals aan een wereldbaan helpen. Hoe wij dit doen? Via ons werving en selectiebureau voor finance functies. Wij geloven in het financieel talent dat zich bij ons heeft aangesloten en brengen ze graag met u in contact. Hiervoor rekenen wij geen overname-fee en bovendien zijn onze tarieven transparant en zeer scherp. Wij nemen eventuele drempels tussen opdrachtgever en professional weg en werken met de finance professional samen aan ontbrekende kennis en kunde via onze Brooklyn Academy. Hiermee stomen we onze talenten klaar voor het betere werk.

Waarom Brooklyn Finance?

De financiële wereld kennen wij door en door. Dit maakt dat wij deze kennis kunnen inzetten tijdens onze selectie van finance professionals. Hierdoor zijn wij in staat ons echt verdiepen in uw vraagstuk – de ideale basis om de perfecte kandidaat te vinden. Van veelbelovende hbo+ young professional, tot ervaren senior financieel specialist. Van tijdelijk tot vast, van detachering tot recruitment.

Detacheren zonder drempels

photo1

Brooklyn Academy

Al onze professionals ontwikkelen zich continu en op vele fronten dankzij Brooklyn Academy.

photo2

Geen overname-fee

U leest het goed: wilt u een kandidaat in dienst nemen, dan betaalt u geen afkoop-fee!

photo3

Voordelig en transparant

Scherpe tarieven, geen verrassingen, geen meerkosten. Wel zo helder.

Meer over ons

Het strategisch vraagstuk “personeelsbezetting” is de afgelopen jaren steeds hoger op de agenda komen te staan. Dit houdt in dat organisaties op operationeel en tactisch niveau beslissingen maken die van invloed zijn op zowel vast als flexibel personeel. Om op een goede manier in te spelen op de toenemende vraag naar goed gemotiveerd, hoogopgeleid, vaardig en kundig flexibel personeel, ligt onze focus op de young professional van de toekomst. Brooklyn Group heeft daarom dan ook als motto: ‘Iedere dag bieden wij young professionals de baan van hun dromen en onze klanten talent om van te dromen’. Wij zijn er op gericht om onze klant te ontzorgen, zodat tijd en effort optimaal benut kunnen worden.

Direct een afspraak maken

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die wij bieden en wilt u meer weten over onze financiële professionals? Maak een afspraak en wij bespreken, onder het genot van een kop koffie, wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u een vraag over één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Op zoek naar financiële vacatures?

  • (Junior) medewerkers pensioenen. Wij zijn doorlopend op zoek naar Medewerkers Pensioenen met minimaal 2 jaar werkervaring die hun carrière willen versnellen. Iets voor jou?

  • Debiteurenbeheerders. Verantwoordelijkheid en kennis in en van de financiële wereld opdoen? Brooklyn Group is voor haar opdrachtgevers regelmatig op zoek naar credit management talenten.

  • Assistent accountant. Ben jij een Young Professional met de ambitie om door te groeien tot Accountant of Financieel Consultant? Brooklyn Group is voor haar opdrachtgevers regelmatig op zoek naar Assistent Accountants met groeipotentieel en ambitie.


Ben je net afgestudeerd aan het hbo of wo en heb je wellicht al werkervaring opgedaan? Bij Brooklyn Finance bieden we interessante financiële uitdagingen. Via de Brooklyn Academy worden financiële kennis en skills constant vergroot, hierdoor verhoog je je waarde op de arbeidsmarkt. Zo hebben wij vacatures voor o.a. de volgende functies: creditmanager,debiteurenbeheerder, controller, assistent accountant, assistent controller, medewerker finance & control, business controller en administratief pensioenmedewerker. Schrijf je hier in!

Brooklyn Finance is powered by

Brooklyn Group B.V.

  • Van Deventerlaan 30 40
  • 3528AE Utrecht
  • KvK 30278920
  • BTW nr. NL 8217.93.664.B01

Neem direct contact op

Brooklyn finance vindt ze voor u
[contact-form-7 404 "Not Found"]
×
Direct Solliciteren

Geslacht*

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Via welke bron ben je bij Brooklyn Group terecht gekomen?*

Curriculum Vitae*

Motivatie*

×
Afspraak maken
[contact-form-7 404 "Not Found"]
×